Eerste Hulp / EHBO

Eerste Hulp (EHBO) en First AIDEerste Hulp, EHBO en First Aid

Wij kunnen u als cursist certificeren of diplomeren.
Wilt u een Eerste Hulp Diploma dan wordt de les gegeven conform de eindtermen van Het Oranje Kruis. Dit is één van de bekendste, maar dit is niet de enige optie.

Ook mogen wij onder andere First Aid certificeren met een brevet (certificaat) van de DAN. Brevetering via de DAN geeft een uitgebreide erkenning in Europa en groot deel van de wereld. DAN heeft de oorsprong in de duikwereld en is, zeker in Nederland,  ondertussen ook steeds meer in gebruik voor niet-duikers.

Ook maatwerk behoort tot onze optie’s.
De bekendste daarvan is Eerste Hulp aan Kinderen. Voor gastouders is het verplicht om hiervan een geregistreerd certificaat en geldig certificaat te bezitten. Wij doen de registratie hiervan via Het Oranje Kruis. Niet alleen voor gastouders is deze cursus van belang. Ook ouders en aanstaande ouders is het zeer aan te bevelen om deze training te volgen.

Taxi ondernemingen die het TX-keurmerk bezitten moeten ook een Eerste Hulp training hebben gehad. Dit doen wij door een maatwerk-training Levensreddend handelen taxi.

Als u of uw onderneming veel te maken krijgt met uitgaans- en drugsgerelateerde ongevallen te maken krijgt is een Eerste Hulp bij Drugs en Uitgaansongevallen een goede optie. Deze kan ook zeer goed worden gedaan als aanvulling op een van de andere Eerste Hulp Trainingen. Eerste Hulp medewerkers op evenementen, maar ook voor beveiliging en politie is deze training zeker aan te bevelen.

Ongetwijfeld kunt u nog meer opties bedenken voor maatwerk, bijvoorbeeld als u werkt met specifieke gevaarlijke stoffen en langs wegen. Neem contact met ons op en we kunnen een maatwerk programma voor u schrijven.

Samen met onze partners kunnen we ook maatwerk leveren voor chauffeurs die Code95 nodig hebben. Vraag naar de mogelijkheden.